We hebben een nieuwe dirigent. HOERA!
Jeffrey Bokma gaat met ons in zee om ervoor te zorgen dat we iets leuks neerzetten in mei 2023.
Samen met Joshua Josef onze pianist doen we onze stinkende best hiervoor. 

 

Waar is IntOmusic de komende tijd als koor te zien en te horen? 

Het licht staat op groen. De grootse plannen pakken we weer op. In mei 2023 gaan we als alles meezit een soort musical verzorgen. Zingen is heerlijk, samen zingen fantastisch. Lees hieronder waarom. 

Het is
altijd weer spannend om op te treden voor publiek. Gaat het goed? Beheersen we de teksten en de juiste tonen in je stembereik? Toch geeft het ook weer een kick wanneer mensen enthousiast reageren op wat IntOmusic Losser laat horen. Op deze pagina lees je waar IntOmusic optreedt en opgetreden heeft. 

Vraag is nu: “Waarom zingen in een koor?”

  • Je zingt de nieuwste hits
  • Je bent een avond lekker uit
  • Je leert goed luisteren en zingen
  • Het is gezellig samen
  • Spetterende optredens
  • Goed voor je geheugen

IntOmusic wil graag een musical tonen aan publiek. In 2016 was er ons jubileumconcert. Dat was kicken. We gaan dit nog eens doen samen, met beeld en geluid. Wat het thema wordt houden we graag nog even onder onze pet. 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vanaf zaterdag 12 November is Sinterklaas weer in ons land. Ook in Losser mogen we de Sint verwelkomen. IntOmusic zorgt er wederom voor dat de Pieten weer blije gezichtjes van de kinderen tevoorschijn toveren. Na corona was dit weer erg gezellig en ook zeer welkom voor onze clubkas. 

Optredens

18 december 2022 kerstmarkt in dorp Losser

Eindelijk mag het weer. IntOmusic gaat op zondag 18 december vanaf 13.00 uur weer kerstliedjes zingen tijdens de kerstmarkt in Losser. Iedereen mag meezingen. Hoe meer zielen hoe meer blije gezichten. Kom kijken en zing mee met ons. 

 

Terugblik

Wat hebben we zoal gedaan de afgelopen tijd? Veel meer dan je hieronder ziet, maar dit is een kleine opsomming. 

Als de regels het toelaten mogen we weer dorp Losser opleuken met lekkere kerst meezingers tijdens de kerstmarkt in het Centrum van Losser. Wij vinden het leuk om mee te doen en in het verleden hebben we ervaren dat de mensen het ook leuk vonden. Gezellige voorbereiding op kerstmis met een markt en gezang. Hoe leuk is dit?

Helaas is dit evenement i.v.m. het Coronavirus net als vele andere activiteiten niet doorgegaan. 

Jammer voor allen, maar het meest voor de kartrekkers en de jongeren die wat moois wilden tonen aan hun naasten. 

koor Intomusic Losser koor Intomusic Losser

Het Twents Carmelcollege Losser is bezig met een Musical met als thema ‘ The Lion King’. Leerlingen gaan optreden voor ouders, familieleden en kennissen om zo een indruk te krijgen van het muziekonderwijs in Losser. Op deze manier kun je beleving en performance meegeven aan jongeren, zodat ze keuzes kunnen maken in hun leven op het gebied van muziek en theater. Koor IntOmusic Losser ondersteunt hierin de leerlingen om samen een mooi geheel neer te zetten. 

Tukkers on Tour @Paradiso

Als koor IntOmusic doen wij mee met het pop-up koor ‘Tukkers on Tour’. Tukkers on Tour treedt dit jaar voor de tweede keer op in Paradiso in Amsterdam. Tukkers on Tour is een koor dat drie weken bestaat en in die drie weken vier songs repeteert. Deze vier songs laten we horen in Paradiso. Erbij zijn? Kom dan naar Paradiso in Amsterdam en kijk naar Pop-up koor ‘Tukkers on Tour‘ op zondag 19 januari 2020 om 14.30 uur in de grote zaal.

Concert samen met de Losserse koren: Cantica Nova, Martinikoor en St. Ceacilia. 

Een super gezellige middag in Losser met IntOmusic. Met de kerstman op de foto mag dan niet ontbreken. 

koor Intomusic Losserkoor Intomusic Losser

Benefietconcert Sempre Crescendo Losser met IntOmusic van 20.00 tot 22.00 uur Maria Geboortekerk Losser.