Waar is IntOmusic de komende tijd als koor te zien en te horen?_________________________________________________________________________________________________________________

26 mei 2024 Korenfestival

30 mei 2024 Muziekkoepel Overdinkel

__________________________________________________________________________________________________________

Zingen is heerlijk, samen zingen is fantastisch. Lees hieronder waarom. 

Vraag is nu: “Waarom zingen in een koor?”

  • Je zingt de nieuwste hits
  • Je bent een avond lekker uit
  • Je leert goed luisteren en zingen
  • Het is gezellig samen
  • Spetterende optredens
  • Goed voor je geheugen

Blij worden van zingen? 
Wie wil dit niet? In Losser zijn wij als koor al meer dan 15 jaar een hechte groep. We oefenen we op donderdagavond intensief op klankvorm, ritme en luisteren naar elkaar. Ons koor lacht wat af samen, meestal na afloop bij de gezellige derde helft. (Ook belangrijk)
Deze positieve energie willen we graag delen door middel van optredens in Losser en omgeving. Een nieuwe musical zit ook in de planning. Heerlijk vooruitzicht. Word jij net als ons ook blij van zingen in groepsverband? Kom dan eens bij ons kijken op de donderdagavond tijdens een repetitie. Misschien leidt dit kennismaken voor jou tot een nieuwe hobby.

Optredens en activiteiten

Op 2 maart hebben we meegedaan  met  “Nachteinblicke” in Gronau.  Het was erg leuk om mee te doen. 

Op 17 december hebben we weer met blije kerstliedjes de kerstmarkt in dorp Losser opgevrolijkt. Mensen konden meezingen en dansen. Het was weer een happening. 

Op 16 december was er een prachtig kerstconcert samen met het Martinikoor en St. Cecilia koor. Er kwamen veel enthousiaste reacties. Er is na afloop in februari een geld donatie gedaan aan de voedselbank Losser namens drie koren. 

Op 18 november is Sinterklaas in Losser. Mede door IntOmusic zien de Pieten van Losser er weer puik uit.

Burendag aan de Dr. Frederikstraat 6 in Losser. Workshop en gezellig samenzijn.  

Optreden tijdens het Bruegheliaans festijn in Losser. 

Op 2 juli was er weer een korenfestival bij het Openluchttheater Brilmansdennen en Erve Kraesgenberg in Losser voor het eerst na corona.

Programma Auto Reuvers korenfestival 2023.13.00 uur IntOmusic
13.30 uur Born to Pop
14.00 uur Lossers Overdag Koor
14.30 uur Cantica Nova
15.00 uur Born to Pop
15.30 uur Martinikoor
16.00 uur IntOmusic
16.30 uur Allen (Lossers Volkslied

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 11 en 12 mei hebben we opgetreden in Openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Wat was het weer GAAF.
De locatie was geweldig. Publiek zat samen met ons op het podium. Heel veel dank aan de organisatie van Brilmansdennen. 
Al die vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Je kunt niet zonder, maar ga er maar staan. TOP!

.    
 Thema was:

” Het Korenfestival”
I
ntOmusic op reis naar Frankrijk

Voor de pauze werd een normale repetitie gespeeld met dialoog dat we uitgenodigd waren voor een korenfestival in Reims in Frankrijk.
Het ging er hilarisch aan toe. Na de pauze, aangekomen in Reims ging het verhaal verder. Helaas werd aan het eind verteld dat we niet mee konden doen. Regisseur Frank heeft er iets moois van gemaakt. Koorleden hebben dit verhaal gespeeld, het koor heeft samen met Jeffrey onze dirigent en Joshua onze pianist de boel bij elkaar gezongen en begeleidt. Kortom we hebben ervan genoten. We hopen het publiek ook. Dank aan allen en op naar een volgend project. We hebben er ZIN in!!

___

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Eindelijk weer gezellige kerstmarkt in Losser. Wat hebben we een plezier gehad. 

Als de regels het toelaten mogen we weer dorp Losser opleuken met lekkere kerst meezingers tijdens de kerstmarkt in het Centrum van Losser. Wij vinden het leuk om mee te doen en in het verleden hebben we ervaren dat de mensen het ook leuk vonden. Gezellige voorbereiding op kerstmis met een markt en gezang. Hoe leuk is dit?

Helaas is dit evenement i.v.m. het Coronavirus net als vele andere activiteiten niet doorgegaan. 

Jammer voor allen, maar het meest voor de kartrekkers en de jongeren die wat moois wilden tonen aan hun naasten. 

koor Intomusic Losser koor Intomusic Losser

Het Twents Carmelcollege Losser is bezig met een Musical met als thema ‘ The Lion King’. Leerlingen gaan optreden voor ouders, familieleden en kennissen om zo een indruk te krijgen van het muziekonderwijs in Losser. Op deze manier kun je beleving en performance meegeven aan jongeren, zodat ze keuzes kunnen maken in hun leven op het gebied van muziek en theater. Koor IntOmusic Losser ondersteunt hierin de leerlingen om samen een mooi geheel neer te zetten. 

Tukkers on Tour @Paradiso

Als koor IntOmusic doen wij mee met het pop-up koor ‘Tukkers on Tour’. Tukkers on Tour treedt dit jaar voor de tweede keer op in Paradiso in Amsterdam. Tukkers on Tour is een koor dat drie weken bestaat en in die drie weken vier songs repeteert. Deze vier songs laten we horen in Paradiso. Erbij zijn? Kom dan naar Paradiso in Amsterdam en kijk naar Pop-up koor ‘Tukkers on Tour‘ op zondag 19 januari 2020 om 14.30 uur in de grote zaal.

Concert samen met de Losserse koren: Cantica Nova, Martinikoor en St. Ceacilia. 

Een super gezellige middag in Losser met IntOmusic. Met de kerstman op de foto mag dan niet ontbreken. 

koor Intomusic Losserkoor Intomusic Losser

Benefietconcert Sempre Crescendo Losser met IntOmusic van 20.00 tot 22.00 uur Maria Geboortekerk Losser.