Waar is IntOmusic de komende tijd als koor te zien en te horen? (In de badkamer?)

 

Er is een sprankje licht aan de horizon. De grootse plannen worden in 2021 weer met frisse moed opgepakt. Zingen is heerlijk, samen zingen fantastisch. Lees hieronder waarom. 

Het is
altijd weer spannend om op te treden voor publiek. Gaat het goed? Beheersen we de teksten en de juiste tonen in je stembereik? Toch geeft het ook weer een kick wanneer mensen enthousiast reageren op wat IntOmusic Losser laat horen. Op deze pagina lees je waar IntOmusic optreedt en opgetreden heeft. 

Vraag is nu: “Waarom zingen in een koor?”

  • Je zingt de nieuwste hits
  • Je bent een avond lekker uit
  • Je leert goed luisteren en zingen
  • Het is gezellig samen
  • Spetterende optredens
  • Goed voor je geheugen

De musical van en met leerlingen van het Twents Carmelcollege Losser waaraan ook IntOmusic mee zou doen is helaas door Corona afgelast.  
Op jonge leeftijd kennis maken met muziek en dans is belangrijk. Wat je leert op jonge leeftijd en indruk maakt, ga je zeker in de toekomst gebruiken en een rol laten spelen in je leven. Helaas is dit niet doorgegaan, maar wie weet in de toekomst. Ons lijkt het in ieder geval GAAF. 

IntOmusic wil ook graag zelf een musical tonen aan publiek. In 2016 was er ons jubileumconcert. Dat was kicken. We gaan dit nog eens doen samen, met beeld en geluid verzorgt door onze technicus Bert. Wat het thema wordt houden we graag nog even onder onze pet. 

Ook door Corona liggen we achter op ons schema met liedjes die we hiervoor willen instuderen. Zingen met elkaar is nog niet toegestaan al staan we te popelen dat de regering het licht op groen zet. 

Optredens

Terugblik

Wat hebben we zoal gedaan de afgelopen tijd? Veel meer dan je hieronder ziet, maar dit is een kleine opsomming. 

Helaas is dit evenement i.v.m. het Coronavirus net als vele andere activiteiten niet doorgegaan. 

Jammer voor allen, maar het meest voor de kartrekkers en de jongeren die wat moois wilden tonen aan hun naasten. 

koor Intomusic Losser koor Intomusic Losser

Het Twents Carmelcollege Losser is bezig met een Musical met als thema ‘ The Lion King’. Leerlingen gaan optreden voor ouders, familieleden en kennissen om zo een indruk te krijgen van het muziekonderwijs in Losser. Op deze manier kun je beleving en performance meegeven aan jongeren, zodat ze keuzes kunnen maken in hun leven op het gebied van muziek en theater. Koor IntOmusic Losser ondersteunt hierin de leerlingen om samen een mooi geheel neer te zetten. 

Tukkers on Tour @Paradiso

Als koor IntOmusic doen wij mee met het pop-up koor ‘Tukkers on Tour’. Tukkers on Tour treedt dit jaar voor de tweede keer op in Paradiso in Amsterdam. Tukkers on Tour is een koor dat drie weken bestaat en in die drie weken vier songs repeteert. Deze vier songs laten we horen in Paradiso. Erbij zijn? Kom dan naar Paradiso in Amsterdam en kijk naar Pop-up koor ‘Tukkers on Tour‘ op zondag 19 januari 2020 om 14.30 uur in de grote zaal.

Concert samen met de Losserse koren: Cantica Nova, Martinikoor en St. Ceacilia. 

Een super gezellige middag in Losser met IntOmusic. Met de kerstman op de foto mag dan niet ontbreken. 

koor Intomusic Losserkoor Intomusic Losser

Benefietconcert Sempre Crescendo Losser met IntOmusic van 20.00 tot 22.00 uur Maria Geboortekerk Losser.